Videreutdanninger / Mobility trainer

Mobility trainer

Med økt forståelse for mobilitet i både teori og praksis kan du løfte bevegelsespotensialet og kroppskontrollen og dermed ta treningen til et nytt nivå

Meld deg på her

Varighet

  • 16 timer, fordelt på 2 dager
  • Dagtid ca. 09.00-17.00
  • 100 % oppmøte

Innhold

  • Teori, bevegelighet. Når? hva? Hvordan? Hvorfor
  • Leddrotasjoner
  • Fleksibilitetsøvelser
  • Mobilitetsøvelser
  • Regresjoner og progresjoner
  • Programdesign

Forkunnskaper

Utdanningen vender seg til deg som har grunnleggende kunnskaper innen anatomi of fysiologi; for eksempel SAFEs Grunnleggende teori og trenerutdanning eller liknende. Dette passer godt for deg som jobber som instruktør, personlig trener, fysioterapeut, kiropraktor, naprapat eller liknende.

Byer & datoer

Ingen nåværende dato.

Pris

5990:-

Delbetal din utdanning

I samarbeid med Svea Finans tilbyr vi deg ulike betalingsløsninger til våre utdanninger. Lån rentefritt og del opp din betaling i 6 eller 12 måneder.

LES MER OM DELBETALING

Meld deg på her

Om utdanningen

Vil du selv få hjelp eller kunne hjelpe andre med å oppnå en mer effektiv og kvalitativ mobilitet? Øke potensialet til å kunne utføre atletiske prestasjoner? Eller øke toleransen for krefter og være balansert i stabilitet og mobilitet?

Med en økt forståelse for mobilitet i både teori og praksis, kan du løfte ditt bevegelsespotensial og kroppskontroll og dermed ta treningen til et helt nytt nivå!

Gjennom erfaring, vitenskapelig forankring, anatomi og biomekanikk får du gjennom begrepet mobilitet svar på spørsmålene når, hva hvordan og hvorfor du bør trene mobilitet. Du får med deg nye verktøy, en forståelse for regresjon og progresjon i øvelser og en øvelsesbank som kan implementeres direkte inn i treningen som bidrar til flere muligheter til å hjelpe mennesker med å utvikle sin fysiske evne etter egne fysiske forutsetninger.

 

Meld deg på her

Engasjerte og pedagogiske lærere

Deltagerne våre sier ofte at de kunne ønske de hadde like pedagogiske, engasjerte og fine lærere da de gikk på skolen. Gjennom at samtlige lærere er aktive innen trening og helseforebyggende arbeid har vi en sterk forankring til arbeidslivet.

Våre lærere har en brennende interesse for å formidle sin kunnskap, samt høy kompetanse innen de aktuelle områdene. De har også en felles visjon og ønsker å bidra til at flere får det bedre.

Les mer om våre lærere

Meld deg på her

Personopplysninger

Adresse og kontaktopplysninger

Jeg godkjenner vilkårene