Safe Educations julekonkurranse

Lyst til å vinne en julegave fylt med bevegelse for deg selv eller en venn?

Gi oss en god begrunnelse til hvorfor du eller en god venn skal få muligheten til å delta på personlig trener utdanning. Den beste begrunnelsen vinner en personlig trener trening. Kreativitet oppfordres, men også hjerte og varme.

Fyll inn din kontaktinformasjon og send din historie senest 15 desember for å være i konkurransen.

Lykke til!

Personopplysninger

Kontaktopplysninger

Jeg godkjenner vilkårene

Konkurransevilkår

Nedenfor er konkurransevilkår for Safe Educations julekonkurranse:

 1. Informasjonen du gir om deg selv i forbindelse med innsending av bidrag vil bli behandlet for å administrere konkurransen. I forbindelse med publisering av vinneren av konkurransen, vil personlige data som navn og sted eller alder bli publisert på nett. Hvis du ber om korrigering av uriktige personopplysninger eller ønsker mer informasjon om behandlingen av personopplysningene dine, kan du kontakte oss på adressen i avsnitt 2 nedenfor. Vær oppmerksom på at for deltakere under 18 år er det nødvendig med samtykke fra foresatte for behandling av personopplysninger. Ved å godkjenne disse generelle Konkurransevilkårene, samtykker du i behandling av personopplysninger som ovenfor.
 2. Ansvarlig for konkurransen er: Safe EDUCATION AB, 170 67 Stockholm (under kalt Safe Education)
 3. For å delta i denne konkurransen, må du bo i Norge og godta reglene i konkurransen. Deltakere under 18 år skal ha godkjennelse fra foresatte til å delta i konkurransen.
 4. Du trenger ikke å kjøpe eller bestille noe for å delta.
 5. For å delta må du: gi en begrunnelse for hvorfor du fortjener å vinne en PT utdanning i skjemaet. Fyll inn din kontaktinformasjon, les og godkjenn vilkårene. Hvis bidraget ditt ikke er komplett, eller hvis vi mangler dine personopplysninger på sluttdatoen for konkurransen, vil du ikke kunne delta i konkurransen.
 6. Kun én påmelding per søker er godkjent.
 7. Ditt fullstendige bidrag må gis til oss innen 15. desember 2019. Vinneren vil bli valgt senest 18 desember 2019.
 8. Vinneren velges av en jury av 3 representanter fra Safe Education AB. Juryen velger vinneren basert på bidraget som juryen anser for å ha en god, kreativ og inspirerende begrunnelse. Juryens avgjørelse kan ikke bli anket, og juryen trenger ikke å rettferdiggjøre sin avgjørelse.
 9. Premien består av en opplæring til personlig trener trening (verdi 62 775 nok) vinneren vil bli informert personlig via telefon, brev eller e-post. Vinneren vil også bli lagt ut med for-og etter navn og sted eller alder på www.safe-education.no, Instagram og Facebook. Hvis vinneren er under 18 år, blir foresatt kontaktet. Det er ikke mulig å bytte premien mot kontanter eller annen eiendom. Vinneren er ansvarlig for å betale skatt som oppstår som et resultat av overskuddet.
 10. Ansatte Safe Education, samt ektefelle og barn av ansatte har ikke lov til å delta i konkurransen.
 11. Safe Education tar ikke ansvar for konsekvensene av bidrag som forsvinner, skades, feilsendte eller blitt sendt inn for sent til safe Education. Safe Education tar heller ikke ansvar for tekniske problemer eller problemer som kan påvirke enten varsling eller sluttresultatet av denne konkurransen.
 12. Ved å sende inn ditt bidrag til konkurransen, vil du overføre opphavsretten for bidraget til Safe Education. Dette innebærer blant annet at samtlige rettigheter til bidraget opphører og at Safe Education kan overføre tilskuddet til andre og bruke bidraget, uten tidsbegrensning og på valgfri måte,  men bare innenfor safe Education normale aktiviteter og i samsvar med norsk lov og god praksis.
 13. Ved å delta i konkurransen bekrefter du at du har komponert bidraget selv og at begrunnelsen ikke utgjør en krenkelse av andres rettigheter eller er i strid med andres interesser.
 14. Safe Education forbeholder seg retten til å ekskludere eller fjerne bidrag fra konkurransen uten å varsle deltakeren om Safe Education mener at deltakeren har jukset eller om tilskuddet anses som ulovlig, støtende eller på annen måte etisk eller moralsk upassende.