SAFE EDUCATION TAR TETEN – FLERE OG BEDRE UTDANNINGER.

SAFE Education er en nordisk utdanningsorganisasjon som i hele 28 år har levert lisensutdanninger og utdannet tusenvis personlig trenere, kostholdsrådgiver og gruppetreningsinstruktører. Nå satser de på en total fornyelse med nye konsepter; SAFE Education, SAFE Business og SAFE Online. I tillegg til dette lanserer de enda flere utdanninger samt høyere standard for å følge bransjens krav og beholde sin tittel som bransjeledende.

SAFE Education satser stort på forbedring av sine utdanninger i tråd med de nye retningslinjene som hovedorganisasjonen VIRKE har kommet frem til, i samarbeid med flere aktører i bransjen som tilbyr PT-utdanninger. Dette innebærer at standarden på PT-utdanningene har økt og SAFE Education følger retningslinjene og stiller nå høyere krav til sine PT-utdanninger: «Vi ser på de nye retningslinjene som nødvendige og seriøse. Ettersom vi ligger i forkant og er blant de mest ettertraktede utdanningsorganisasjonene innen trening og helse, mener vi at det er ekstra viktig at vi holder en høy standard. Vi vil bli en enda bedre kvalitetsaktør innen vår bransje.» sier VD:n Anette Elmhag.

Med SAFE Business legger organisasjonen også mer krutt på bedriftseiere som vil utvikle sine bedrifter innen trening og helse, og har derfor utviklet business- og managementutdanninger innen samme konsept. Det er et utviklingsprogram for virksomheter tilegnet eiere, sjefer og andre ledere på ulike treningsarenaer med ambisjon om å starte opp og/ eller utvikle sin PT-virksomhet på både lang og kort sikt.

SAFE Online innebærer at man nå kan lese deler av utdanningen digitalt på nett og trenger derfor ikke møte opp i undervisningslokalet på alle deler – en mer fleksibel og moderne versjon.

Utover disse satsningene har SAFE Education lagt til nye videreutdanninger som blant annet Senior trener, Hurtighet, Mobility og Small Group Training. Alt med mål om å beholde sin posisjon som bransjeledende og skape nye veier for at flere skal utvikles samtidig som de vil utfordre seg selv.

“Vi ønsker at alle som kommer til oss skal føle at de har mulighet til å komme seg videre – både i livet og i karrieren. Hos oss finnes det nå et bredere og mer seriøst tilbud, samt enda flere muligheter.» mener Anette Elmhag.

Sammen med sine nye konsepter og videreutviklede utdanninger har SAFE Education tatt frem en ny visuell identitet, kommunikasjonskonsept og ny hjemmeside som stemmer bedre overens med viljen om å utvikle og utvikles innen trening og helse.

Om SAFE Education

SAFE Education er en nordisk utdanningsorganisasjon med lisensutdanninger innen personlig trener, kostholdsrådgiver og gruppetreningsinstruktør.

Kontaktperson

Anette Elmhag, VD
anette.elmhag@safe-education.se
+46 (0)70 – 679 39 00