SAFE EDUCATION  AS søker Regionsjef

Som leder for virksomheten i Norge er du ansvarlig for at SAFE utvikler seg i tråd med nordisk strategi og mål som er satt for selskapet. Du vil analysere situasjonen i Norge og foreslå samt gjennomføre tiltak for å oppnå disse innenfor gitte budsjettrammer.

Hovedoppgaver

Du bidrar i arbeidet med å styrke SAFE sin markedsføring og posisjon i samarbeid med administrasjonen i Sverige og den nordiske markedsavdelingen. Du vil jobbe tett med Format og Education Manager for å identifisere og introdusere produkter som er etterspurt av markedet i Norge. Videre vil du jobbe aktivt med salg av våre utdanninger innen B2C og B2B gjennom en systematisk tilnærming til markedet. Du vil rapportere til administrerende direktør i Sverige.

Erfaring / utdanning

Du har høyere utdanning fortrinnsvis innen trening og helse. Du harminimum 2 års erfaring fra en lignende rolle, samt flere års erfaring innen salg innen B2C og B2B. Du er en «doer» med evnen til å bevege deg mellom operasjonelt og strategisk arbeid. Vi ser gjerne at du har erfaring med å arbeid i ulike CRM-system og at du har kunnskap og erfaring med digitale markedsføringsprosesser.

Profilen din

Du er en engasjert, nysgjerrig og drivende person med en positiv holdning. Du har evnen til å tilpasse deg til et skiftende miljø. Du er uredd, uavhengig og trygg på deg selv.

Du elsker trening og har en aktiv livsstil. Vi tilbyr deg en morsom utfordring i et spennende selskap i stadig endring og utvikling. Du er velkommen til et entusiastisk team med store ambisjoner og klare mål.

Om Safe Education

SAFE EDUCATION er et selskap innen treningsbransjen som opererer i Norden. Vi har utdannet flere tusen personlige trenere, gruppetreningsinstruktører og kostholdsrådgivere gjennom 30 år.

Hovedkontoret ligger sentralt i Stockholm. Din posisjonering vil være på vårt kontor i Norge. Lær mer på www.safe-education.no

Send søknaden din til Anette Elmhag anette.elmhag@safe-education.se Hvis du har spørsmål, kan du kontakte +46706793900.