Skip navigation

Trening under og etter graviditet

Flere og flere gravide kvinner fortsetter å trene under sin graviditet og vil gjerne komme i gang kjapt etter fødselen. For å hjelpe disse kvinnene med treningen er det viktig med riktig kunnskap. Gjennom denne videreutdannelsen får du økt kunnskap og dypere forståelse for trenings anbefalinger under og etter graviditet.

 

Utdanningens innhold:

 

Dag 1:

Teori
- Fysiologiske forandringer under graviditeten
- Påvirkninger på kroppen av graviditeten
- Nærings anbefalinger
- Generelle trenings anbefalinger
- Myter rundt trening under og etter graviditet

 

Dag 2:
- Fordypning i trening av kjernestabilitet
- Spesifikke trenings anbefalinger
- Program konstruksjon
- Praktisk trening

 

Lærer

Grete Stølan

Grethe Stølan har vært i treningsbransjen i over 30 år og har vært instruktør i alle gruppetreningskonsepter, samt fordypet seg innen Yoga og Pilates. Hun er også utdannet Personlig trener. Grethe har holdt kursene Training & Pregnancy og Strong Mama siden starten i SATS Elixia. Dette er et område hun virkelig brenner for og ønsker å oppklare myter og rydde opp i forvirringen rundt temaet trening og graviditet.


Forkunnskaper
Utdannelsen er for deg som har grunnleggende kunnskaper innen anatomi og fysiologi, for eksempel SAFEs grunnleggende teoriutdannelse og treningsinstruktør utdannelse eller lignende. Det passer også for deg som jobber som instruktør, Personlig Trener, fysioterapeut, kiropraktor, naprapat eller lignende.

Oslo 9 mars 2019 5 900 NOK Legg til
9-10 mars (helg)
Back to top