Skip navigation

Personlig trener Årsenhet

Fra og med 2019 stilles det krav fra bransjen om høyere kompetanse.

Personlige Trenere som skal ansettes etter 2019 må ha en kompetanse tilsvarende et årsstudium. SAFE følger bransjens krav og tilbyr nå Personlig Trener Årsenhet. 

 

Årsenheten består av tre moduler:

 

  1. * Personlig trener
  2. * Kostholdsrådgiver
  3. * PT salg og coaching 

 

Studiet består både av nettbaserte studier og obligatoriske samlinger.

 

Er du utdannet personlig trener fra tidligere kan du bygge på resterende 2 moduler for å oppnå en årsenhet i personlig trener.

 

Modulene du må gjennomføre er følgende:

 

Modul 2: Kostholdrådgiver

Kostholdsutdanningen omhandler en innføring i energi og næringsstoffer, metabolisme, fordøyelse m.mer. Denne delen vil også omhandle hjernen, våre tanker, stress og påvirkning på kroppen. Du lærer å analysere matvarer og kostsammensetning for å kunne gi kostholdsråd til ulike målgrupper. Mye praktisk trening for at du skal lære å utføre en profesjonell rådgivningstime.

 

Modul 3: PT Salg og coaching

Salg, markedsføring og coaching anses som en av de aller viktigste emnene for en personlig trener. I tillegg til den rene fagkunnskapen er evnen til å markedsføre og formidle sin egen kunnskap en avgjørende egenskap for å lykkes. Med denne påbygningen gir vi deg de verktøyene du trenger for å lykkes.

 

Vi gir deg markedets mest komplette utdanning med 28 års erfaring i bransjen. Med tett samarbeid med alle de største aktørene i bransjen sikrer vi at du kommer ut i jobb, og får den kompetansen du trenger for å lykkes.

Oppstart på de ulike modulene i Personlig Trener Årsenhet er lagt opp slik at de kan gjennomføres rett etter hverandre.

 

Dersom du velger alle tre modulene samtidig får du en rabattert pris.

Ta kontakt med oss for mer informasjon: info@safe-education.no / 23307080

 

Back to top