Skip navigation

Henning Holm

 

Stilling: Produktdirektør i EVO

Visjon og misjon: Evo sin visjon for personlig trening er å hjelpe så mange som mulig til å få bedre helse og suksess med sin trening gjennom individuelle opplevelser av høy kvalitet. EVO skal ha de beste personlig trenerne med markedets beste holdninger.

 

Hva ser du etter når du ansetter?

- PT som forstår medlemmene og deres behov, og at jobben som personlig trener er en fantastisk mulighet til å forandre menneskers liv i en positiv retning.

- Jeg ser etter personlig trenere som ønsker å satse som PT! Det betyr at man bør ha en langtidsplan som PT og vilje til å arbeide minst 20 PT timer per uke.

- Glimt i øyet og råskap til å "ville" lykkes er også essensielt.

 

Hva skal til for å lykkes?

Du må forstå at faglig kunnskap er grunnmuren, mens PT salg er resten av "huset du skal bygge" for å lykkes. Salgsferdigheter og en smilende personlighet er basic ferdigheter for å lykkes, sammen med at du er indre motivert og virkelig ønsker å arbeide med mennesker.

 

Hvorfor skal man søke seg til EVO?

Dersom du ønsker å være selvstendig, men likevel blir fulgt opp og satset på, så er vi stedet for deg. Vi er Nordens mest hurtigvoksende treningskjede, og er et innovativ team av unge og eldre PT. Vi mener vi har markedets beste betingelser for PT. Både gjennom fokus på faglig utvikling og kvalitet, men også økonomisk for den enkelte PT.

 

Hva er din generelle oppfatning og erfaring med ansatte med SAFE utdanning?

Min generelle oppfatning av SAFE kursede PT er at de er trygge faglig, og at de har en sult for å utvikle seg videre som PT. De forstår at utdanningen er trinn 1, og at veien videre krever erfaringer med kunder for å lykkes som PT i det lange løp. SAFE er en av få utdannelser som skaper et realistisk bilde av jobben som PT, og hva som skal til for å arbeide som PT ute i treningsbransjen.

 

Back to top