Skip navigation

Atle Arntzen

 

Stilling: Produktsjef for PT, ELIXIA Nordic

Visjon og misjon: Ønsker en bedre hverdag for alle! Jeg er overbevist om at jo flere som benytter PT på fast basis, desto bedre liv og helse oppnår dem!

 

Hva ser du etter når du ansetter?

Etter å ha forsikret meg om at de faglige kvalifikasjonene er på plass, ser jeg utelukkende etter personlig egnethet hos PT. Virker PT trygg på seg selv eller oppfører PT seg nølende og usikker? Preges språket av ord som «kanskje», «jeg tror at», «muligens», etc. eller bærer språket preg av sikkerhet og tydelighet? Tror jeg 100% på PT, eller er det noe som skurrer (genuint og ekte)?

 

Hva skal til for å lykkes?

 Å lykkes som PT handler først og fremst om å ha gode evner innen kommunikasjon og coaching, og således være flink til å lytte til kunden og underveis overføre kunnskap.  Det handler egentlig om evnen til å skape god kjemi og bygge gode relasjoner! Samtidig må du ha nok faglig tyngde og kunnskap, slik at kundene dine oppnår resultater og blir værende hos deg i lang tid.

 

Hvorfor skal man søke seg til Elixia?

Vi har de siste årene bevist at vi er de beste i bransjen, og vet nøyaktig hva som kreves for at hver enkelt PT skal lykkes. Som ansatt i ELIXIA kan du forvente deg full oppbacking og oppfølging fra de beste, og vi vil alle gjøre det vi kan for at du lykkes. Våre klubber er bl.a. designet og møblert med tanke på generell kvalitet og å drive PT-virksomhet, og i tillegg arrangerer vi jevnlige workshops med dyktige forelesere og tar et ansvar for at våre PTer kontinuerlig får faglig påfyll og således leverer et enda bedre produkt mot medlemmene.

 

Hva er din generelle oppfatning og erfaring med ansatte med SAFE utdanning?

ELIXIA har foreløpig svært få PTer med utdanning fra SAFE, men de jeg har kjennskap til virker å være dyktige trenere.

 

Ønsker alle SAFE utdannede velkommen til å søke jobb på Elixia!

Back to top