Skip navigation

Joakim Dang


Alder:
26 år 
Yrke: PT
Arbeidssted: SATS ELIXIA Åsane
Livsmotto: " I may not be there yet, but I'm closer then I was yesterday. " 

 

Hvorfor utdannet du deg til PT?
For å hjelpe andre med treningen og fordi trening er min lidenskap.  

 

Hva fikk deg til å ta steget og starte på SAFE sin PT- utdanning?
Jeg hørte at SAFE sine lærere er veldig kunnskapsrike og dyktige. Og utdanningen var i Bergen som er i nærheten av der jeg jobber og bor.

 

Hva husker du spesielt?
Jeg har en kunde som var overvektig før, og har gått ned 20kg med meg. Kunden har mye bedre livskvalitet nå enn før og selvtilliten til kunden er forbedret. Han gjør det han får beskjed om, han har endret kostvanene sine og det gjør at han får resultater på både treningen og kroppen sin.  

 

Fortell hvordan er det å jobbe som PT?
Beskriv en helt vanlig dag. Man tilpasser hverdagen sånn man vil. Jeg starter med min første kunde kl. 10:00 og har fire kunder etter hverandre. Jeg har forskjellige kunder fra 16 år og opp til 70 år. De har forskjellige behov, noen vil ned i vekt, andre vil øke livskvaliteten og noen vil forbedre prestasjonen i styrke og idretten sin. Deretter er jeg så heldig at jeg kan trene selv i 1,5 - 2 timer. Så har jeg 3-4 kunder etterpå. Jeg har lange dager på jobb. Men tiden flyr siden det er så kjekt å jobbe med trening.  

 

Hvordan klarte du så raskt å gjøre hobb (trening) til et heltidsyrke?
Jeg fikk PT- start kunder og solgte mange timer på det. Når jeg har fritid på jobben, går jeg og snakker med medlemmene om treningen og deres mål. Jeg selger også på det.  

 

Hva gjorde du helt konkret?
Jeg måtte kontakte mange medlemmer, og stadig fylle på med kunder for å opprettholde kundebasen min. Man jobber som selger og jeg ble en bedre selger ved å finne kundens behov og anbefale dem å kjøpe PT timer.

 

Hva vil du si til andre som vurderer å bli Personlig trener?
Det er et fantastisk yrke der man får muligheten til å hjelpe mennesker med å leve et sunnere og bedre liv. Treningen og hobbyen din blir jobben din, og det i seg selv er helt unikt. 

Back to top