Skip navigation

Treningsmessen 2016

SAFE Education er på Treningsmessen 2016

 

Trening 2016 er en fag- og publikumsmesse for treningsindustrien, rehabilitering og sport. Messen er for alle, enten du er mosjonist, realist eller perfeksjonist. Treningsmessen finner sted på Norges Varemesse 12. og 13. februar. Fredagen er det fagdag, og lørdagen er publikumsdag. 

 

Kom og møt oss på vår stand!

Vi har stand hele helgen, og håper å se mange av dere der. Kom gjerne innom oss for en hyggelig og uforpliktende prat om våre utdanninger, dine utdanningsvalg og muligheter hos oss. Vi hjelper deg mer enn gjerne med dine spørsmål og gir deg gode råd slik at du blir trygg i ditt valg av utdanning. Kanskje 2016 er året hvor du skaffer deg en ny og spennende karriere innenfor trening og helse? Det hjelper vi deg gjerne med!

 

Vi skal ha flere treningsmesse-tilbud i helgen, så gå ikke glipp av disse. Mer informasjon om tilbudene vi gir denne helgen får du vite mer om når du kommer på standen vår. 

 

Delta på våre konkurranser

Vi kommer til å utfordre alle som har lyst å være med i en eller flere av våre konkurranser på standen. Her kan du vinne små og større premier. Det blir både fysiske konkurranser og noen mer rolige konkurranser hvor du får testet dine kunnskaper innen ulike relevante emner. 

 

Facebook og Instagram

Følg oss på Facebook og Instagram. Her kommer det mer informasjon og bilder. Det blir også lagt ut konkurranser her, og vi kan allerede røpe at vår hashtagg denne helgen er #safetreningsmesse2016

 

Er du interessert i trening, er dette stedet å være 12.-13. februar! Vi håper å se mange av dere der enten en eller begge dager.

 

For mer informasjon om messen, se her: treningsmessen 2016

 

treningsmessen

Back to top