Skip navigation

SAFE Education kjøper utdanningsselskapet Sports Club Education

 

SAFE Education styrker sin posisjon ved å kjøpe utdanningsselskapet Sports Club Education. I oppkjøpet blir Sports Club Educations medgründer og deleier, Jonas Lissjanis, en del av SAFEs ledelse i rollen som Nordisk utdanningssjef.

 

Sports Club Education ble startet opp i 2015 av bransjeprofilene Jonas Lissjanis, Staffan Perman og Per-Anders Dagborn som tilbyr grunn- og videreutdanninger innen personlig trener, gruppetrening, samt konsulenttjenester innen ledelse. Selskapet har på kort tid posisjonert seg som et utdanningsselskap som er i forkant på sine områder og har et team med anerkjente, kunnskapsrike trenere. For SAFEs eiere, Qicraft Group, innebærer dette det andre oppkjøpet på kort tid da selskapet nylig kjøpte SAFE fra SATS-konsernet.

 

"Det er med stor glede at vi i dag styrker SAFEs posisjon på det nordiske markedet og fortsetter reisen med vår satsing innen kompetanse. Sports Club Education er en naturlig del av brikkene vi mangler i dag, og har behov for i SAFE. Vi får nå et bredere og større kompetanseteam da lærerne fra begge selskapene blir grunnstammen for SAFEs vei fremover. Det blir i tillegg fantastisk å få jobbe med Jonas Lissjanis igjen. Hans energi, kompetanse og erfaring vil komplimentere SAFEs ledelse helt perfekt», sier styreleder i SAFE, Farhad Jabbari

 

Jonas Lissjanis har en lang karriere som personlig trener og har under de seneste 10 årene jobbet som nordisk sjef for personlig trening i SATS konsernet. Han har vært utdanningssjef for Eleiko samt bygget opp deres personlig trener utdanning. I tillegg har han startet og drevet Sports Club Education.

 

- ”Det har vært en fantastisk reise med Sports Club Education der vi på bare tre år har bygget opp en organisasjon, et utdanningsteam og et lærerteam i absolutt toppklasse og som på kort tid har blitt ledende i Sverige. Det kjennes utrolig inspirerende at vi nå kan være med på denne reisen der vi har helt andre økonomiske ressurser å utvikle virksomheten på. Dette innebærer at vi raskere kan ta neste steg på det nordiske utdanningsmarkedet og over tid klatre inn på den europeiske senen. Vår ambisjon er å bygge en moderne utdanningsvirksomhet i absolutt verdensklasse», kommenterer Jonas Lissjanis.

 

Som tidligere annonsert vil den øverste ledelsen i SAFE Education bli Anette Elmhag som Nordisk VD og Brian van den Brink i rollen som Nordisk markedssjef.

 

- ” enda en puslespillbit har kommet på plass for å drive utviklingen av SAFE Education videre, og det er herlig at Jonas har valgt å bli med på denne reisen” kommenterer SAFEs tilkommende VD Anette Elmhag.

 

Dersom du har spørsmål ta gjerne kontakt med Farhad Jabbari, CEO Qicraft Group: farhad.jabbari@qicraft.se

 

 

Om SAFE Education  

 

SAFE Education er en utdanningsorganisasjon som har sin virksomhet i Sverige og Norge. Organisasjonen har utdannet personlig trener, gruppetreningsinstruktører og kostholdsrådgivere i 27 år. De siste årene har SAFE utdannet et tusentalls personer og vi vet at mer enn 90 % av disse har skaffet seg jobb etter endt utdanning. Visjonen er å bidra til at flere får det bedre.

 

 

Back to top