Skip navigation

SAFE 25 år

SAFE feirer 25 år!


I 25 år har SAFE vært en viktig bidragsyter og pioner innen utdanning for de som vil jobbe innen kosthold, trening og helse i Norden.

 

Vi vil hevde at vi har en svært lang og unik erfaring når det kommer til utdanning for treningsbransjen,  som er vanskelig å måle seg mot. Vi har i Norden utdannet flere tusentalls personlige trenere, kostholdsrådgivere og gruppetreningsinstruktører gjennom disse årene. Vi har gjennom tiden møtt mange målbevisste og flinke personer som med sin utdanning og sitt engasjement har oppnådd gode resultater og lykkes med å bidra at mange flere får det bedre. Vi har videreutviklet våre utdanninger i takt med nye trender og behov, men først og fremst for å sikre kvaliteten for våre studenter og de som skal møte dem ute i felten.  

 

Jubileumsåret 2016

Nå skal vi feire vårt 25-års jubileum med flere spennende og morsomme aktiviteter for alle som liker og følger SAFE på Instagram og Facebook. Vi kommer også til å legge ut konkurranser og tilbud her, så følg med her på nettsiden vår fremover.

Back to top