Skip navigation

8 grunner å velg SAFE

 

9 av 10 får jobb etter SAFE utdanning!

Undersøkelser SAFE har gjort viser at mer enn 90 % av våre lisensierende deltagere får jobb kort tid etter avsluttet utdanning hos oss. Det kan vi nesten kalle jobbgaranti!

Vi har lang erfaring fra treningsbransjen og med å utdanne trenere. Vi vet hva du som personlig trener eller gruppetreningsinstruktør bør kunne, hva dine kunder og deltakere vil forvente av det og hva arbeidsgivere krever.

 

Velrenommert utdanningsteam

Våre lærere har unik kunnskap innen både pedagogikk, kommunikasjon og emnespesifikke områder slik at du som elev kan utvikles fullt ut, i den takt du selv ønsker.


Våre lærere har både faglig tyngde, lang erfaring med å utøve det yrket de utdanner i samt lang erfaring med å forelese og coache andre.


Vi har relativt få lærere per utdanning noe som sikrer at du får trygg, personlig og god oppfølging.  Vi er nysgjerrig og møter deg med et åpent sinn.


Vårt mål er at du får alle de fremgangsnøklene du trenger for å lykkes i ditt nye yrke.

 

Alltid oppdatert
Vi streber etter alltid å holde oss selv og deg oppdatert innen de siste studiene innen aktuell forskning og det siste innen treningstrender.  Vi stiller høye krav til at du får presentert faktabasert og dokumentert kunnskap.

 

Sterke samarbeid
SAFE er Nordens ledende utdanningsorganisasjon og derfor har vi også en rekke ettertraktede samarbeidspartnere. Vi samarbeider blant annet tett med de aller største treningskjedene, som SATS, Elixia og Evo. Det er din trygghet at vi kjenner din fremtidige arbeidsplass godt!


Vi finnes i hele Norden!
SAFE utdanner i hele Norden. I Sverige fra Malmö i syd til Östersund i nord. Fra finske Helsingfors i øst til norske Bergen i vest. Slik sikrer vi at du har mange utdanningsalternativ hvilket angår både språk, datoer og lokasjon som passer deg.

 

Markedets lengste og mest helhetlige utdanning  

Vi har valgt å jobbe med lærerstyrt undervisning hele veien i samtlige moduler både til personlig trener, gruppetreningsinstruktør og kostholdsrådgiver.

På personlig trener studiet får du hele 200 timer undervisningstid med emner og fordypninger som er nøye avveid for å gi deg en helhet og gjøre det til markedets mest attraktive trener.
Vi har lagt mye tid på å praktisk utøve yrket.  ”Learning by doing” – filosofien står sterkt hos oss!

 

Møt dine kommende kunder

For deg som skal bli PT gir vår unike kundepraksis deg muligheten til å trene med eksterne kunder gjennom vår PT- praksis. Dette innebærer at du i løpet av utdanning får prøve hvordan det er å jobbe som PT, på ordentlig! Dette er SAFE alene om å tilby.

 

Originalen er best

Helt siden starten på 90-tallet har vi utdannet flest instruktører og personlige trenere av alle. Dette vitner om vår høye kvalitet og mange fornøyde deltakere. Svært mange velger å gå flere utdanninger med SAFE. I løpet av årenes gang har vi blitt kopiert av andre, hvilket for oss er en honnør og bevis på at det vi gjør er veldig bra.

Med lang erfaring innen utdanning vet vi hva som kreves for å bli en drivende dyktig gruppetreningsinstruktør og personlig trener. Vi får mange gode tilbakemelding fra arbeidsgivere som er fornøyd med sine ansatte som har tatt utdanning hos oss.

Med SAFE i ryggsekken kan du skaffe deg et nytt yrke og bidra til å forbedre andres hverdag og liv.

 

SAFE ønsker å bidra til at flere får det bedre!

 

Back to top